Ange som startsida

onsdag, 20 februari

Rankning av tabletter för viktminskning - Piperine forte - CAPSIPLEX - BIOPERINE

Se vilka preparat som är populärast på marknaden

Hem tillverkaren tillfälligt inte fungerar!

 • Position

  1

  Pris: 200 SEK

  Beställ nu

  PIPERINE FORTE

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Den högsta koncentrationen av piperin bland alla närvarande preparat som finns på marknaden. Ett lågt pris i förhållande till produktens effektivitet. En bekväm dosering i form av kapslar utgör inte något problem i samband med användning. Efter 30 dagars intag av tillskottet minskar vikten med 6 kg. Man har ej observerat några biverkningar. Efter mer än en månad efter avslutad behandling skedde ingen jojo effekt. Förutom den märkbara viktminskningen, observerade man en avsevärd förbättring av kondition och koncentration. Den absoluta nummer 1 i vår placering.

  Producent:

  Sida:
  Piperine Forte
 • Position

  2

  Pris: 210 SEK

  Beställ nu

  CAPSIPLEX

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Piperin i produkten endast som hjälpämne. Höga halter av piperin för att vara en produkt med flera ingredienser. Ett adekvat pris i förhållande till kvalitet och effektivitet av produkten. Tillämpning på liknande sätt som vid Piperine Forte - en kapsel som är enkel att svälja. Standard förpackning med 30 kapslar, tillräckligt för en hel månads behandling. Efter 4 veckors användning minskas vikten med 3,5 kg. Den enda biverkningen var avsevärt nedsatt aptit. Efter 3 veckor efter avskutad behandlingen, fanns det ingen jojo effekt. Ännu en fördel är märkbar ökning av energi.

  Producent:
  Advanced Health Ltd.

 • Position

  3

  Pris: 298 SEK

  Beställ nu

  BIOPERINE

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Priset är för högt i förhållande till effektiviteten av produkten. Förpackningen innehåller 120 tabletter, men behandlingen kräver ett intag av så många som två tabletter per dag. Det är rätt så besvärande. Efter en månads användning lyckades jag att gå ner 2,5 kg i vikt. Under behandlingen, fanns det dock biverkningar som uppsvälldhet och buksmärtor. Fördelen med att använda produkten är bristen på jojo effekt. Påskyndad metabolism kan även anses som en fördel.

  Producent:
  Sabinsa Corporation

 • Position

  4

  Pris: 90 SEK

  Beställ nu

  TURMERIC

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Preparat med flera ingredienser med en relativt låg halt av själva piperin. Priset definitivt för dyrt. Förpackningen innehåller 60 kapslar, men behandlingen kräver två tabletter dagligen, vilket påverkar användarvänligheten (frekvens för intag av preparatet) .. Under intag av preparatet rekommenderas fysisk aktivitet. Vid brist på det här villkoret, visade vågen knappt 2 kg mindre efter 4 veckor. Efter 2 veckor efter avslutat intag av produkten, kom de tappade kilon tillbaka, alltså skedde en typisk jo-jo effekt. Ett plus för brist på biverkningar.

  Producent:
  Sandhu's

 • Position

  5

  Pris: 158 SEK

  Beställ nu

  PINKSLIM

  Redaktionens bedömning:

  Beskrivning:

  Sammansättningen av olika ingredienser som stödjer bantning. Den minsta halten av piperin bland testade produkter. Förpackning innehållande 120 tabletter till ett lågt pris, men deras effektivitet är tyvärr mycket obetydlig. Efter en månads kur lyckades jag endast att bli av med 1,5 kg. Dessutom fanns det allvarliga biverkningar, särskilt sjukdomar i mag-tarmkanalen (illamående, buksmärta) .. En fördel var brist på jo-jo effekt.

  Producent:
  FA Nutrition Pink Slim