Ange som startsida

onsdag, 20 februari

En smal figur utan uppoffringar

Effektiv viktminskning med piperine

piepryna artykuł

Peppar benämns ofta som en svart diamant från öster. Sedan årtal har den varit prisad för sin unika, starka smak. Nyligen har forskare konstaterat att kryddan också har en stor potential i kampen mot fetma. Ta reda på hur peppar kan hjälpa dig att gå ner i vikt utan jo-jo.

SMAL FIGUR UTAN UPPOFFRINGAR

Piperin ansvarar för de bantnings egenskaper som finns i peppar. Detta starka ämne stimulerar utsöndringen av magsafter och snabbar upp ämnesomsättningen. Därför, med hjälp av piperin bränner du kalorier utan onödig ansträngning. Piperin reglerar även sockerhalten. Tack vare det har du full kontroll över vad och hur ofta du äter. Det underlättar för alla finsmakare som har ett problem med att tämja aptiten. Indiska forskare visades att peppar extrakt blockerar bildande av nya fettceller. Det framgår alltså att kost och motion är nödvändiga för att uppnå en smal siluett.

NATURLIG REDUCERING AV VIKT

Genom att använda extrakt av peppar får du en slank figur utan att räkna kalorier. Skulptering och toning av kroppen med piperin sker successivt, och resultaten är bestående. Förnuftig fettförbränning särskiljer piperin bland andra medel för viktminskning. Allt fler kliniker som behandlar patienter med fetma använder det här extraktet. Man bör komma ihåg att effekten av substansen beror på dess koncentration. Det bekräftas av provningar som genomförts vid det brittiska institutet av forskning. Om du vill gå ner i vikt snabbt och effektivt, använd dig av extraktet med en koncentrationen av 60-90% piperin. På marknaden finns även sådana med en koncentration på 95% av piperin. Preparat med en sådan hög halt av substansen erbjuds för närvarande bara av en svensk producent.

PIPERIN OCH IDROTTARE

Extraktet med peppar hjäkper dig att åstadkomma en skulpterad kroppen utan svett och tårar på gymmet. Men piperin formar även muskelmassa och ökar fysisk kondition. Därför används det ofta av idrottare, för att förbättra effektiviteten i träning. Effekten av att använda extraktet är en fastare kropp utan celluliter. I jämförelse med andra kosttillskott, segrar piperin på grund av en naturlig snabb lättsmält komposition. Det är värt att använda sig av naturliga ingredienser, för att endast på det här sättet kan du uppnå en drömkropp utan jo-jo effekt.